tiada yg sempurna d dunia ini..manusia juga ralat, termasuklah aku..

Thursday, November 13, 2008

misi pencarian kotraktor....

untuk asgmen HSW2 ni,

kami dkehendaki mencari construction company a.k.a contractor...
penat tau pegi smpai kajang hari selasa ritu...tp byk yg x mau layan...
'kami x layan student' ...budus ni..layan je la..dapat pahala pe..

dh la nk kene hntr scepat mungkin ni..kalo x..xde pluang utk REDO...arghhh...

last skali, kami dapat contact number satu kontraktor yg kt kajang ni...dia kate dia akn call balik...tp smpai skrg pun x call lg... mau 'kencink' sama kami ya??? warghhh

sape2 yang ade contact number mane2 kontraktor (kalau boleh area seremban-nilai-bangi-kajang)... sile la menghubungi sy..samada mnurusi YM, skype, atau no phone atau lbh senang comment sja kat cni ye(letak skali email anda)...

kami memerlukan kontraktor scepat mungkin....

1 comment:

..miSH YuYuN.. said...

kontraktor memg ci***..
hahahha...taw la korg nti..nk kencing kitorg lak kan..
kaw pikir kitorg ni kanak2 tadik yang br blaja buat call kew?
budus!!!!

ermm..pasal post aku tu..
ermm..
bkn x nk sebut nama kaw,mek..
kaw ok jew ngn aku..
cume aku tujukan pada ain dan mem jew..
harap dorg bc la..